Standen KNLTB voorjaarscompetities

Laatste nieuws:

En nóg een kampioenschap! Het Gemengd Dubbel team van de vrijdagavond moest met minimaal 3-1 winnen van koploper KPJ Tennis. En dat deden ze! Een spannende wedstrijd op ons Op Dreef-park met twee 3-setters werd door ons team met 3-1 gewonnen. GEFELICITEERD!

Hier de blije kampioenen:

Yannic van Grunsven, Frank Kuijpers, Ron van de Werf, Dominique van de Ven, Nikki Verlijsdonk en Maud Bruekers (niet op de foto: Remco van de Akker)

Ons Gemengd Dubbel zaterdag team is kampioen geworden! In de laatste wedstrijd van het seizoen ging het ècht om de punten in Limburg. Op Dreef had het zwaar in en tegen Grubbenvorst met 2-2 als uitslag. Een paar kilometer verderop had VLTC Veldhoven het nòg zwaarder tegen Venlo en moest daar een 3-1 nederlaag noteren. Resultaat van deze spannende zaterdagmiddag is het kampioenschap van Farley Zuidema, Nikki Verlijsdonk, Janneke Verhoeven, Ruud van de Manakker, Daan Mennen, Maud Bruekers en Johan Bloemberg. GEFELICITEERD!

De kampioenen! (Janneke en Johan helaas niet op de foto)

We doen dit jaar met liefst 21 teams aan de KNLTB voorjaarscompetities mee! Bekijk de uitslagen en standen via de volgende links:
KNLTB Voorjaar 2022
KNLTB Voorjaar Padel 2022
KNLTB Voorjaar Jeugd 2022

Dames Thuis donderdag 12 mei en filmpje!

Met dank aan “piloot” Mario van Wetten is hier een luchtfilmpje van onze dames die zich inslaan voor hun wedstrijd. Herken je iemand in het filmpje? En wordt er nu naar boven gezwaaid en gekeken op het eind van het filmpje?

Damesteams op donderdag 12 mei 2022