Training Senioren

Sinds het najaar van 2017 is TopServe verantwoordelijk voor het verzorgen van de tennislessen bij TC Op Dreef.

Vanuit TopServe is Rob van Dinther eindverantwoordelijk voor de tennislessen. Hij verzorgt zelf ook de tennislessen. Hieronder stelt hij zich voor:

Ik ben Rob van Dinther, 28 jaar, en woon in Deurne. Nu ik aan de slag ga als trainer bij TC Op Dreef ben ik terug op de club waar ik zelf ben begonnen met tennissen.

Na zelf heel veel jaren fanatiek te hebben getraind en veel wedstrijden te hebben gespeeld ben ik op mijn 18e begonnen met enkele uren training te geven. Eerst in dienst van verenigingen en een tennisorganisatie, later ben ik voor mezelf begonnen en ben ik gestart met Top Seeded Sports. Sinds september 2017 ben ik een samenwerking aangegaan en verder gegaan onder de naam TopServe.

Ik ben in het bezit van tennisleraar A & B licentie. Daarnaast volg ik regelmatig workshops waaronder die van Tenniskids 1 en 2. Waar tennis nog steeds op nummer 1 staat, ben ik sinds 2 jaar ook gek op padel en speel padelcompetitie bij TV ’t Root. In 2016 heb ik mijn trainersdiploma padel bij de NPB (padelbond) gehaald. TC Op Dreef heeft nu ook een mooie padelbaan en ik hoop dat ik een steentje kan bijdragen om veel mensen enthousiast te krijgen voor dit spelletje.

Ik hoop jullie allemaal op de tennis- en padelbaan te zien!

Groetjes Rob

Aanmelden training senioren