Vertrouwenscommissie

TC Op Dreef vindt het belangrijk dat iedereen die dat wil, van de tennissport kan genieten. Binnen onze vereniging mogen wij ons gelukkig prijzen met een grote groep gemotiveerde vrijwilligers en de club is continu in ontwikkeling. Wij streven er dan ook naar om een actieve, sportieve vereniging te zijn waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht iemands sportieve capaciteiten of achtergrond. Met een kleine 400 leden kan het echter voorkomen dat iemand zich even niet thuis voelt; met een probleem kampt waarmee hij/zij niet bij de trainer of het bestuur terecht kan. In zo’n geval kun je terecht bij onze vertrouwenscommissie voor een luisterend oor, ondersteuning en advies.

Als vereniging hebben we een beleid opgesteld over hoe we omgaan met ongewenste omgangsvormen. Het eerste aanspreekpunt hiervoor is de vertrouwenscommissie. Officieel is een vertrouwenscommissie het aanspreekpunt voor: seksuele intimidatie, agressie en geweld, pesten en discriminatie. Wij vinden het belangrijk, dat je met ALLE problemen waar vertrouwelijk mee om moet worden gegaan, terecht kunt bij de vertrouwenscommissie.

De vertrouwenspersonen hebben een geheimhoudingsplicht. Dat wil zeggen dat er naar jouw verhaal wordt geluisterd en de klacht serieus wordt genomen. Samen zoeken ze naar een oplossing van de klacht. Zonder jouw toestemming wordt er door de vertrouwenspersonen niets met de klacht gedaan. Bovendien blijf jij te allen tijde anoniem binnen de vereniging.

Gertie Verbaarschot en Heins Bouwmans zijn de vertrouwenspersonen binnen TC Op Dreef. Ervaar jij ongewenst gedrag binnen de vereniging, schroom dan niet om contact op te nemen met Gertie of Heins. Je kunt mailen of bellen en dan wordt er zo snel mogelijk contact met jou opgenomen. Ze maken een afspraak en zoeken samen naar een oplossing voor jouw probleem.

Gertie Verbaarschot                                                       
Tel. 0493-320782                                                                  
E-mail: gertie.prive@gmail.com                                        

Heins Bouwmans
Tel. 06-1306 9592
E-mail: heins.bouwmans@gmail.com

Download bovenstaand bericht.