TC Op Dreef teams on the road

Dames Dubbel 1 op bezoek bij TV Dierdonk

Vandaag moesten we naar Dierdonk. Het weer was ons goed gezind, het zonnetje scheen heerlijk. Nadat we de auto geparkeerd hadden moesten we even zoeken naar de ingang. Het park lag er netjes bij, ze hadden French court banen. Helaas nèt met 1-3 verloren maar de hapjes waren heerlijk. De douches waren lekker warm, de kantine was helaas koud. We geven een 7 voor deze accommodatie.

Lekkere hapjes bij TC Dierdonk

Kantinereview van TOS Bergeijk door onze DD-2 donderdagavond
(gewonnen met 1-3!)

Donderdag 14–04 rijden wij naar Bergeijk voor onze 2e competitiewedstrijd tegen TOS BERGEIJK 2. Lekker weertje vergeleken met de vreselijke wind en regen van vorige week.

We worden welkom geheten in een recent verbouwde mooie grote kantine waarbij het plafond het meest in het oog springt (met dank aan Boerboom Hout Groep, sponsor van onze tegenstander).
De club beschikt over 4 gloednieuwe padelbanen die op dat moment volop bemand zijn. Daarnaast hebben ze 8 gravelbanen. Vanuit kantine en 2 verwarmde overdekte terrassen mooi zicht op de banen.
Deze accommodatie verdient een dikke 8!

Tijdens de laatste 2 wedstrijden werd het licht plots gedimd. Jammer voor deze onderbreking en volgens onze tegenstander komt dit regelmatig voor, ook bij vrij tennis langer dan een uur. Behoorlijk frustrerend dit soort bezuinigingen.

Voor de douche ervaring moet je even informeren bij Eveline. Wij weten wel dat je na het gebruik van het toilet weggeblazen wordt door de handdroger. Deze blaast zó hard dat je haar ervan in de war raakt! ?

Met 3 punten in de pocket hadden wij wel zin in een borrel. Keuze van de tap: Dommelsch, Weizener en Leffe. Genoten van een heerlijke Leffe blond (en cola, thee en spa blauw). De hapjes waren wat magertjes. Maar goed, niemand kan tippen aan de heerlijke hapjes die wij altijd voorzetten ?

Wij geven de pen door aan:
Heren dubbel 17+ vrijdagavond – 2e klasse afdeling 44

Groetjes Christel, Sarah, Eveline en Suzan

Kantinereview van Mix 35+ vrijdagavond (BEVO Beringen)!
(nèt verloren met 4-0 ?)

Vrijdagavond 8 april togen we opgewekt in de leenauto naar Beringe om onze eerste kantinereview te gaan maken. En om onze eerste uitwedstrijd in de competitie te spelen, natuurlijk. Bij aankomst bleek dat BEVO (Bij Eendracht Volgt Overwinning) zijn intrek had genomen in een gloednieuwe accommodatie die gedeeld wordt met de voetbalclub.

Review:

1. Ligging:

Het lag er allemaal prachtig bij, heel goed verzorgd en door de grote glazen wanden was er goed uitzicht over de tennisbanen en het hoofdvoetbalveld: een dikke 9.

2. Kantineinrichting: lichte, ruime kantine die door het gebruik van veel beton wat grijs aandoet. Een beetje sfeer mag er wel bij. De hoge tafels om aan te zitten zijn goedgekeurd (ideetje voor ons?). Voor eerste divisie minnend Nederland waren de wedstrijden op twee mega tv’s te volgen en er is een prima geluidssysteem. De keuken is niet geïnspecteerd: een 7,5.

3. Kleedlokalen: ruim en schoon en weer wat beton, en gelukkig hangt er een spiegel! Als je haar maar goed zit tijdens de ?! De doucheervaring was een dompertje. Na een koude avond verheug je je toch op een lekkere warme douche in het frisse verkoelen keukens kleedlokaal. In het Wijhers kleedlokaal was het water naar verluid iets warmer. De liefhebbers hoeven niet te wachten tot iemand zijn zeepje laat vallen want je kunt dit alleen op de grond leggen omdat er geen bakkie hangt: Een 5je.

4. Aftermatch:

We hebben genoten van de Weihenstephaner van de tap in bijpassend glas, het witte wijntje was prima, en de Spa blauw en thee ook! Lekkere Bavaria op de tap: altijd goed! Verdere assortiment was goed, maar haalt het niet bij Op Dreef! We zijn goed verzorgd door de tegenstander en Mick de bardienst. Goeie buurt gehad! Al met al een prima aftermatch!: Een 8.

Bij deze geven we de pen door aan dames2 op donderdagavond voor hun uitwedstrijd naar Bergeijk. Veel plezier!

Groetjes mix 35+ vrijdagavond