Jeugdlidmaatschap

Jeugdleden van 4 en 5 jaar die deelnemen aan Kaboutertennis hoeven nog geen lidmaatschapsgeld te betalen. Vanaf 6 jaar moet wel lidmaatschapsgeld betaald worden. De kosten zullen naar rato berekend worden vanaf de 6e verjaardag van het kind.

Het lidmaatschap voor jeugdleden vanaf 6 jaar bedraagt € 59,- per jaar.

Proefles
Ben je benieuwd of je tennis een leuke sport vindt? Dan bieden wij je de mogelijkheid om twee gratis proeflessen te volgen. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met Rob van Dinther van TopServe.

Lid worden?
Nieuwe jeugdleden kunnen zich hier aanmelden. Het eenmalige inschrijfgeld van € 10,- wordt automatisch geïncasseerd, samen met de contributie. Je wordt dan ook aangemeld bij de Nederlandse Tennisbond (KNLTB).

Om tot een doelmatig betalingsverkeer te komen zullen wij nieuwe jeugdleden slechts accepteren indien de ouders een machtiging voor automatische incasso verstrekken.

Afmelden als lid
Het lidmaatschap kan alleen schriftelijk per post of e-mail worden beëindigd per eind van het kalenderjaar, met een opzegtermijn van 4 weken. Praktisch houdt dit in dat je opzegging voor 1 december bij de ledenadministratie binnen moet zijn. Het lidmaatschap loopt gelijk met het kalenderjaar, dit betekent dan dat je na 1 januari helaas niet meer van onze tennisbanen kunt gebruiken.

Let op: de afmelding is pas definitief als het tennispasje is ingeleverd bij de ledenadministratie. Je wordt hiervan op de hoogte gebracht nadat je je hebt afgemeld bij de ledenadministratie.