Paviljoenzaken

De paviljoencommissie coördineert de bardiensten, houdt het assortiment drankjes en snacks aantrekkelijk en zorgt voor tijdige inkoop.  Samen met de commissie Onderhoud worden het meubilair en de installaties op orde gehouden.  Het gevoel van ‘samen trekken wij de kar’ is binnen onze club sterk aanwezig. Onze dank hiervoor!

Danny Verhoeven
dverhoeven@tcopdreef.nl
06-25300854

Jeroen Koppens
bardienstcontact / organisatie
bardienst@tcopdreef.nl

Hieronder enkele afspraken aangaande de bardiensten:

  • Sluiting van de kantine, altijd met 2 personen. Dit hoeft niet per se iemand van de bardienst te zijn, maar mag ook met diegene zijn die als laatste nog aanwezig is.
  • Het doorgeven van de sleutel: dit geldt voor de wekelijkse diensten. Zij organiseren hun bardiensten zelf. Tijdens toernooien opent de organisatie van het toernooi altijd de kantine. Voor het sluiten ligt een sleutel klaar en deze dient zsm bij Danny te worden afgegeven.
  • In de blauwe map in de kantine vind je verder de instructies voor openen en sluiten. Kijk in de map (vooral met sluiten) wat er moet gebeuren zodat je niets vergeet.
  • Is er iets kapot of functioneert het niet geheel naar wens, bel Danny Verhoeven dan direct in plaats van er zelf mee te experimenteren.

Bardienst draaien is natuurlijk een sociale bezigheid; geniet ervan!
Heb je jezelf nog niet aangemeld voor de bardienst en heb je enkele uurtjes tijd, meld je dan op bardienst@tcopdreef.nl. Zou fijn zijn, we hebben altijd hulp nodig!

Heb je tips en/of opmerkingen laat het dan even aan Danny Verhoeven weten. Het gebeurt vaak dat er zaken worden gesignaleerd, maar niet worden doorgegeven. Een belletje, een mail of een appje is altijd welkom, dan kan Danny er mee aan de slag!

Sociale stage
Leerlingen van het VMBO die een sociale stage zoeken kunnen ook bij Danny aankloppen! Wij zijn heel blij met hun hulp. Het is echter niet toegestaan om deze leerlingen achter de bar te laten werken en alcohol te laten schenken. Gelieve hier rekening mee te houden!