Paviljoenzaken

De taak van de paviljoencommissie is ervoor te zorgen dat er voldoende voorraad in onze kantine is, het coördineren van bardiensten, en het optimaliseren van het materiaal in het paviljoen. Het gevoel van ‘samen trekken wij de kar’ is binnen onze club sterk aanwezig. Onze dank hiervoor!

Danny Verhoeven
Bestellingen, contactpersoon bestuur
dverhoeven@tcopdreef.nl
06-25300854

Gerrit Tabor
bardienstcontact / organisatie
bardienst@tcopdreef.nl

Hieronder enkele afspraken aangaande de bardiensten:

  • Sluiting van de kantine, altijd met 2 personen. Dit hoeft niet per se iemand van de bardienst te zijn, maar mag ook met diegene zijn die als laatste nog aanwezig is.
  • Het doorgeven van de sleutel: dit geldt voor de wekelijkse diensten. Zij organiseren hun bardiensten zelf. Tijdens toernooien opent de organisatie van het toernooi altijd de kantine. Voor het sluiten ligt een sleutel klaar en deze dient zsm bij Danny te worden afgegeven.
  • Wanneer je ruilt met iemand, dit graag via mail aan Gerrit Tabor doorgeven, zodat we het in de KNLTB app kunnen aanpassen. Dit om te voorkomen, dat de sleutel in de bus valt bij iemand die geruild heeft en misschien niet thuis is.
  • In de blauwe map in de kantine vind je verder de instructies voor openen en sluiten. Kijk in de map (vooral met sluiten) wat er moet gebeuren zodat je niets vergeet.
  • Is er iets kapot of functioneert het niet geheel naar wens, bel Danny Verhoeven dan direct in plaats van er zelf mee te experimenteren.

Bardienst draaien is natuurlijk een sociale bezigheid; geniet ervan!
Heb je jezelf nog niet aangemeld voor de bardienst en heb je enkele uurtjes tijd, doe het dan direct bij Gerrit Tabor.

Heb je tips en/of opmerkingen laat het dan even aan Danny Verhoeven weten. Het gebeurt vaak dat er zaken worden gesignaleerd, maar niet worden doorgegeven. Een belletje, een mail of een appje is altijd welkom, dan kan Danny er mee aan de slag!

Sociale stage
Leerlingen van het VMBO die een sociale stage zoeken kunnen ook bij Danny aankloppen! Wij zijn heel blij met hun hulp. Het is echter niet toegestaan om deze leerlingen achter de bar te laten werken en alcohol te laten schenken. Gelieve hier rekening mee te houden!