Inschrijven voor het Macron Voorjaarstoernooi

Beste tennis/padel-vriend(inn)en,

De inschrijving van het Macron Voorjaarstoernooi van TC Op Dreef is weer geopend voor zowel tennis als padel!

Het toernooi vindt plaats van 25 maart t/m 2 april 2023.  

Inschrijven kan via een van onderstaande links:

Inschrijven TENNIS toernooi Op Dreef

Inschrijven PADEL toernooi Op Dreef

Voordat je inschrijft, vragen wij je aandacht voor het volgende:

– Je kunt alleen met PIN betalen bij Op Dreef. Dit geldt voor zowel de betaling van het inschrijfgeld als voor consumpties. Contant betalen is niet mogelijk. Gelieve hier rekening mee te houden. 

– Check vooraf je beschikbaarheid met je dubbelpartner, zodat je samen op voldoende dagen beschikbaar bent en tenminste 2 dagdelen van het eerste weekend! 

– Tevens hanteren wij de regel dat je per persoon op maximaal 2 dagen verhinderd mag zijn. Stem dit dus goed af met je dubbelpartner.

– Afhankelijk van het aantal deelnemers streven we ernaar om de 1e én 2e in de poule door te laten gaan, maar daardoor moeten we ook strikter zijn wat betreft de verhinderingen.

– De loting is in de week direct voorafgaand aan de start van het toernooi. Dit betekent dat we de dinsdag/woensdag voor aanvang van het toernooi de wedstrijden inplannen en uiterlijk op woensdag 22 maart de tijdstippen per mail doorgeven. Zorg ervoor dat je aangegeven beschikbaarheid klopt! Deze kun je nog wijzigen tot het einde van de inschrijftermijn.

De inschrijving sluit op zaterdag 18 maart.

We zien je inschrijving graag tegemoet!

Met sportieve groet, 

Toernooicommissie TC Op Dreef
dreefopen@gmail.com