We mogen weer dubbelen!

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet afgelopen dinsdag, heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis en padel versneld te versoepelen. Dit houdt in dat volwassenen van 19 jaar en ouder vanaf nu ook weer mogen dubbelen! Vier spelers op een baan bij tennis en padel is toegestaan bij vrij spelen, mits de 1.5 meten gehandhaafd wordt. De richtlijnen die in een eerdere mail verstuurd zijn en ook op de site staan, blijven verder gewoon gelden.

Het clubhuis en terras moeten volgend op de overheidsmaatregelen voor sportkantines nog gesloten blijven tot 1 september. Het Outbreak Management Team bekijkt de mogelijkheid of sportkantines per 1 juli weer open mogen.

KNLTB Competitie:

Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus heeft de KNLTB besloten de Voorjaarscompetitie 2020 te verplaatsen naar het najaar. Deze unieke competitie krijgt de naam: KNLTB Competitie 2020. Met de verplaatsing van de competitie naar het najaar hoopt de KNLTB recht te kunnen doen aan de voor tennissers bekende en geliefde competitiesfeer zoals we die kennen van de Voorjaarscompetitie. Of de competitie in het najaar definitief door kan gaan, is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. Binnenkort komt er een bericht met meer informatie over hoe in te schrijven etc. In de bijlage zijn de voor nu vastgestelde competitiedata te vinden.