Nieuwe coronamaatregelen TC Op Dreef

Beste leden, 

Dinsdag 8 oktober zijn de nieuwe corona-maatregelen die zijn opgelegd vanuit de regering ingegaan en dit heeft ook gevolgen voor onze tennisvereniging. Hieronder de gevolgen op een rijtje: 

Kantine dicht: 

De kantine is gesloten. 
De competitie gaat in aangepaste vorm verder en tijdens de competitie kan er wel gebruik gemaakt worden van de kleedlokalen. Er mag niet in de kantine gezeten worden tijdens/na de competitie om te eten/drinken of te schuilen. 

Iedereen wordt sowieso verzocht om het park zo snel mogelijk te verlaten na het spelen op de tennisbaan. Ouders en toeschouwers mogen niet op het park komen en worden verzocht om de kinderen voor het hek af te zetten. 

Open najaarstoernooi afgelast: 

Het open najaarstoernooi is helaas afgelast. Deelnemers die zich al hadden ingeschreven zullen een mail ontvangen vanuit de organisatie. 

Wintercompetitie:

De wintercompetitie die normaliter start in november, zal worden uitgesteld en waarschijnlijk in afgeslankte vorm later plaats gaan vinden. Hier wordt iedereen nog over op de hoogte gebracht zodra hier mee duidelijkheid over is. 

Kia Tenniskids competitie 2020

De landelijke maatregelen die vanaf dinsdag 29 september 18:00 uur in zijn gegaan hebben niet alleen impact op het verenigingsleven, maar ook op de competitie- en toernooisfeer zoals we die kennen. Maar gelukkig mogen er wedstrijdjes gespeeld blijven worden.

De Kia Tenniskids competitie 2020 gaat door. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en gaan zo snel mogelijk de baan op voor het spelen van hun wedstrijdjes. Na afloop verlaat iedereen zo snel mogelijk het park. Zorg ervoor dat kinderen eten en drinken meenemen, aangezien de kantines gesloten zijn. De kleedkamers en toiletten kunnen wel gebruikt worden. Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uitmaken van het begeleidende team. Zij mogen blijven kijken. Het advies is om bij voorkeur met 1 of maximaal 2 begeleiders per team te komen. Toeschouwers, zoals opa’s, oma’s, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan. Als een jeugdspeler op de eigen accommodatie speelt, dan worden ouders (ook al brengen zij hun kind) als toeschouwer gezien en mogen zij niet blijven kijken.

We hopen jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben en hopen op een ieders bericht. Als bestuur zijn we natuurlijk blij dat er nog gewoon getennist mag worden, maar we hebben ons allemaal aan de regels te houden. Houdt ook de overige (al bekende) coronaregels in acht en houdt rekening met elkaar. Bij eventuele overtredingen en bijbehorende boetes, zijn deze voor eigen rekening. 

Met sportieve groet, 

Bestuur TC Op Dreef