Najaarstoernooi is open voor inschrijven!

Beste tennisvriend(inn)en, 

De inschrijving van het Najaarstoernooi van TC Op Dreef is weer geopend voor zowel tennis als padel! Het toernooi vindt plaats van 23 t/m 31 oktober 2021.  Inschrijven kan via één van de onderstaande links:
Inschrijven TENNIS toernooi Op Dreef
Inschrijven PADEL toernooi Op Dreef
Voordat je inschrijft, vragen wij je aandacht voor het volgende:

  • Actuele coronamaatregelen van het moment waarop het toernooi plaatsvindt zullen gelden. Deze zullen de week voor het toernooi bekend gemaakt worden. 
  • Je kunt alleen met PIN betalen bij Op Dreef. Dit geldt voor zowel de betaling van het inschrijfgeld als voor consumpties. Contant betalen is niet meer mogelijk. Gelieve hier rekening mee te houden. 
  • Check vooraf je beschikbaarheid met je dubbelpartner, zodat je samen op voldoende dagen beschikbaar bent en tenminste 2 dagdelen van het eerste weekend! Tevens hanteren wij de regel dat je per persoon op maximaal 2 dagen verhinderd mag zijn. Stem dit dus goed af met je dubbelpartner.
  • De loting is in de week direct voorafgaand aan de start van het toernooi. Dit betekent dat we de dinsdag/woensdag voor aanvang van het toernooi de wedstrijden inplannen en uiterlijk op woensdag 20 oktober de tijdstippen per mail doorgeven. Je kunt hierna geen wedstrijden meer verzetten, dus zorg ervoor dat je aangegeven beschikbaarheid klopt! Deze kun je nog wijzigen tot het einde van de inschrijftermijn.

 De inschrijving sluit op zondag 17 oktober. We zien je inschrijving graag tegemoet!

Toernooicommissie Op Dreef

De commissie is voor en tijdens het toernooi als volgt bereikbaar:

Tijdens de inschrijftermijn tot aan de loting: 
per mail: dreefopen@gmail.com

Na de loting, tijdens speeltijden: 
per mail: dreefopen@gmail.com,
per telefoon: Kantine Op Dreef, 0493-311003

Na de loting, buiten speeltijden: 
per mail: dreefopen@gmail.com,
per telefoon: Gerrit Tabor, 06-30715226