KNLTB-Competitie 2020

Beste tennisvrienden,

Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus heeft de KNLTB besloten de Voorjaarscompetitie 2020 te verplaatsen naar het najaar. Deze unieke competitie krijgt de naam: KNLTB Competitie 2020. Of de competitie in het najaar definitief door kan gaan, is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. Vanaf vandaag staat de inschrijving  open middels het digitale inschrijfformulier op onze website. De inschrijving sluit 14 juni 2020. De Tenniscompetitie telt in totaal 7 speeldagen en start begin september.
Hier vind je het overzicht van de competitiedagen. En hier vind je het competitieaanbod.

De padel competitie telt 5 speeldagen.  In de KNLTB Padelcompetitie kunnen spelers meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag of zondag competitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers, daarom moet een team zich met minstens 6 spelers inschrijven. In de competitie zitten zowel mannen als vrouwen in hetzelfde team en spelen tegen en door elkaar heen. Er wordt gespeeld in vijf klassen, ingedeeld op padelspeelsterkte. Jeugd t/m 17 jaar kan ingeschreven worden in de open klasse op zondag.

Nog even voor de volledigheid:
De inschrijving sluit op 14 juni, 23:59 uur.
Als de beperkingen voor aanvang van de competitie worden opgeheven zullen we tijdens de najaarscompetitie op donderdagavond 2 teams toelaten en op vrijdagavond 6 teams. Bij meer inschrijvingen dan beschikbare plekken zal de competitieleider loten. Er kan dit keer vanwege de situatie niet worden uitgeweken naar buurverenigingen. De ochtenden en weekenden staan verder ook gewoon open voor inschrijving. Voor de minder ervaren tennissers is er weer de mogelijkheid om op zondagmiddag in te schrijven voor de 8/9 competitie zodat ervaring opgedaan kan worden met het spelen van competitie.  
Teams die teamrechten hebben verworven krijgen tijdens deze competitie geen voorrang. 
Zowel de tennis- als padelteams moeten uit minimaal 6 personen bestaan. Alle teamleden moeten worden opgegeven bij de inschrijving met voornaam, achternaam en bondsnummer.
Geef bij inschrijving de naam van het competitieonderdeel aan zoals aangegeven in het competitieaanbod. Bijvoorbeeld: Zaterdag, dames 17+ (2DE-3DD), of Padel vrijdagavond.
Inschrijfgeld is weer 100 Euro per team. Per PIN te voldoen bij de captainsbijeenkomst.
Met inschrijving ga je ermee akkoord dat de captain verantwoordelijk is om eventuele thuiswedstrijden die samen vallen met ons open toernooi te verzetten.

Met sportieve groet,

Ralf Noijen

Let op: vanwege vervangingsproblemen moet een team minimaal uit 6 vaste spelers bestaan tot een maximum van 8 spelers.