Inschrijven clubkampioenschappen (gesloten)

Beste leden,

Ook dit jaar zal er weer gestreden worden voor de titel ‘kampioen van TC Op Dreef’, de clubkampioenschappen worden weer georganiseerd! Juist om weer een beetje in het wedstrijdritme te komen voor de competitie en toernooien die in het najaar hopelijk weer plaats kunnen vinden! 

De clubkampioenschappen zullen plaatsvinden van 4 t/m 12 september en zal weer voor junioren en senioren in dezelfde week gepland worden.Jeugdleden vanaf 16 jaar mogen zich net als vorig jaar inschrijven bij de junioren en/of senioren. Jeugdleden vanaf 14 jaar mogen natuurlijk meedoen met de junioren en bij de senioren in de dubbel of mix met een senior-lid.

Er kan ingeschreven worden in de volgende categorie├źn: Heren Dubbel, Dames Dubbel, Gemengd Dubbel, Heren Enkel, Dames Enkel en padel. De indeling van de poules zal net als voorgaande jaren gebeuren op actuele gemiddelde ranking. Mocht je graag willen dubbelen, maar heb je nog geen partner, kun je je ook alleen inschrijven en gaan wij kijken of we een geschikte partner kunnen vinden. Er kan ingeschreven worden voor 2 klassen met daarnaast padel.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan er besloten worden om de poule-wedstrijden met een supertiebreak of op tijd te gaan spelen.
Inschrijven kan via deze link. Inschrijven kan t/m zondag 29 augustus. De geplande wedstrijden zullen in de week voor het toernooi bekend gemaakt worden.

Je mag in deze week max. 3 verhinderingen hebben en je moet op de finaledag (zondag 12 september) beschikbaar zijn.

Hopelijk hebben we ook dit jaar weer veel deelnemers en veel spannende wedstrijden. Zet de datum vast in je agenda en schrijf je zo snel mogelijk in!

Voor vragen kunnen jullie mailen naar lmanders@tcopdreef.nl