De wintercompetitie start weer! Inschrijven…

Beste Op Drevers,        

Nu de wereld weer een beetje open gaat, en we gelukkig weer volop kunnen tennissen, gaan we ook deze winter de winter ‘Kroontjes’ competitie weer opstarten!

Voor alle geïnteresseerden en zeker ook degenen die nog niet bekend zijn met deze gezellige clubactiviteit, een korte toelichting op dit toernooi:  Het betreft een (laagdrempelig) intern toernooi gedurende de wintermaanden, waar een leuk partijtje tennis en gezelligheid voorop staat. 

Je kan inschrijven met een partner (dan word je als koppel ingedeeld). Heb je geen partner om mee te tennissen, kan je je individueel inschrijven. Dan kijken wij of je we je aan iemand kunnen koppelen voor dit toernooi. Er wordt ingedeeld op sterkte, ongeacht of je een (heren/dames) dubbel of mix koppel vormt. 
Ben je een keer verhinderd, mag je uiteraard een invaller voor de betreffende wedstrijd regelen (liefst een beetje van hetzelfde niveau).

We tennissen op de volgende vrijdagen, tussen 19.00 uur en 23.00 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers): 
– Vrijdag 19 november 2021 
– Vrijdag 10 december 2021 
– Vrijdag 21 januari 2022 
– Vrijdag 18 februari 2022 
– Vrijdag 11 maart 2022 (finale-avond) 

Indien de speelavond niet door kan gaan ivm slechte weersomstandigheden en/of het niet bespeelbaar zijn van de banen, halen we de week daarna op vrijdag de speeldag in (behalve 25 februari 2022 ivm carnaval; deze wordt indien nodig op vrijdag 4 maart 2022 ingehaald).  

Inschrijven kan vanaf nu via de volgende link:   Toernooi.nl – Winter ‘Kroontjes’ competitie 21-22 – Je vindt de link ook in de agenda, of je schrijft in via het inschrijfformulier dat in de kantine op het prikbord hangt. 

Uiterste inschrijfdatum: vrijdag 5 november 2021 

Vragen? Spreek ons aan of mail naar: wintercompetitietcopdreef@outlook.com   

Namens de organisatie wintercompetitie: 
Eveline, Frank, Joost en Patricia