Voorjaarscompetitie 2020

Beste tennisvrienden,

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2020 staat vanaf vandaag weer open middels het digitale inschrijfformulier. De Voorjaarscompetitie telt in het totaal 7 speeldagen en start begin april en loopt tot begin juni. Klik hier voor de speeldata van 2020 en hier voor het competitieaanbod.

Inschrijven kan tot 1 januari 2020.

Nog even voor de volledigheid:

1. In de voorjaarscompetitie zijn er op donderdagavond 3 teams toelaatbaar en op vrijdagavond 7 teams. Daarvan zullen 6 teams kunnen spelen bij TC Op Dreef. We kunnen gelukkig op vrijdagavond met 1 extra team terecht bij TC Vlierden.
De ochtenden en weekenden staan verder ook gewoon open voor inschrijving. Voor de minder ervaren tennissers is er weer de mogelijkheid om op zondagmiddag in te schrijven voor de 8/9 competitie zodat ervaring opgedaan kan worden met het spelen van competitie. Meer info vind je hier.

2. In de voorjaarscompetitie hebben teams die vorig jaar mee hebben gedaan voorrang omdat zij middels hun prestaties een plaats in een bepaalde klasse af hebben gedwongen. Dit zijn zogenaamde teamrechten. We spreken van een team dat vorig jaar EN dit jaar meedoet als de aanvoerder dezelfde persoon is. Elk team met een nieuwe aanvoerder wordt dus als een nieuw team beschouwd. Teamrechten zijn niet van toepassing voor de najaarscompetitie en hebben teams die vorig jaar mee hebben gedaan dus geen voorrang.

3. Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat je mogelijk de thuiswedstrijden tijdens de competitie bij een andere vereniging speelt (afgelopen voorjaar mochten we met twee teams bij TC Vlierden spelen). Jullie verenigings competitieleider bepaald welk team bij een andere vereniging gaat spelen.

4. Als er meer inschrijvingen zijn dan dat er toelaatbaar zijn, wordt er geloot. Dit geldt voor de voorjaars- en najaarscompetitie in 2019. Bij de voorjaarscompetitie wordt er dus mogelijk geloot tussen de teams die vorig jaar al mee hebben gedaan en komen de nieuwe teams op de wachtlijst.

5. De teams moeten uit minimaal 6 personen bestaan. Alle teamleden moeten worden opgegeven bij de inschrijving met naam/achternaam/bondsnummer.

6. Geef bij inschrijving de naam van het competitieonderdeel aan zoals aangegeven in het competitieaanbod. Bijvoorbeeld dus: Zaterdag, dames 17+ (2DE-3DD). Het aanbod vind je hier.

7. Inschrijfgeld is weer 100 Euro per team. Per PIN te voldoen bij de captainsbijeenkomst.

8. Met inschrijving ga je ermee akkoord dat de captain verantwoordelijk is om eventuele thuiswedstrijden die samen vallen met ons open toernooi te verzetten (alleen van toepassing voor najaarscompetitie).

9. Vanaf dit jaar kan er ook ingeschreven worden voor de padelcompetitie. De data voor deze competitie vind je hier. Teams moeten uit minimaal 6 personen bestaan.

Met sportieve groet,

Ralf Noijen

Let op: vanwege vervangingsproblemen moet een team minimaal uit 6 vaste spelers bestaan tot een maximum van 8 spelers.