Eerste puzzelstuk planning Dreviscup

Beste Op Drevers,

De strijd om de 1e Drevis Cup gaat snel beginnen! Hier vind je de teamindeling en de planning voor de eerste vier speeldagen (2 x vrijdag en 2 x maandag). Er is rekening gehouden met je voorkeur voor speeldagen en wel/niet padel. De rest van de planning volgt snel.

Graag even jullie aandacht voor de volgende mededelingen/reglementen:

  • We willen per team een groepsapp aanmaken. Deze groepsapp is bedoeld om je snel te kunnen informeren over belangrijke zaken met betrekking tot de Drevis Cup (bijvoorbeeld wanneer de banen niet bespeelbaar zijn) en ook om binnen je team een vervanger te regelen indien je een keer niet kan tennissen. Indien je NIET in deze groepsapp opgenomen wil worden, kan je ons dit laten weten via de mail: wc@tcopdreef.nl (De bespeelbaarheid van de banen is ook te zien op de website www.tcopdreef.nl .
  • Uiterlijk om 17.30 uur wordt besloten of een speelavond doorgaat. Dit wordt dan ook op de website gepubliceerd (in de agenda!).
  • Mocht een speelavond uitvallen, dan wordt deze in principe de week daarna ingehaald.
  • De wedstrijden worden gespeeld op de geplande avonden, er kan niet uitgeweken worden naar andere tijden en/of dagen.
  • Bij verhindering dien je zelf voor vervanging te zorgen. Dit kan binnen je team, maar ook iemand zijn die niet deelneemt aan de wintercompetitie. Bij voorkeur iemand met ongeveer gelijke speelsterkte.
  • In geval de reglementen niet voorzien, beslist de commissie.

Namens de organisatie van de Drevis Cup wensen wij iedereen een gezellige en sportieve tenniswinter toe!

Eveline, Frank, Joost, Loes, Patrick en Patricia