Nieuw: een snel toernooitje voor sterktes 8 en 9!

Wil je meer leden met niveau 8-9 leren kennen op onze club?
Wil je een keertje aan een toernooitje op 8-9 niveau deelnemen, maar ben je niet altijd een hele week beschikbaar voor open toernooien?

Schrijf je dan nu in voor het eerste TC Op Dreef SNEL 8-9 TOERNOOI op zaterdag 16 & zondag 17 februari 2019! 

Spelregels:

  •  Speeldata zijn 16 en 17 februari 2019 (mooie oefening voordat de competitie begint of voordat de open toernooien weer beginnen)
  • Alleen voor speelsterkte 8 en 9 (17+) . Je speelt dus lekker op je eigen niveau. Gezelligheid staat voorop. Resultaten tellen niet mee voor de speelsterkte;
  • Bij een volledig bezet toernooi moet je een dagdeel op zaterdag (14-18 uur of 18-22 uur) en zondag (10-18 uur) beschikbaar zijn voor partijen.
  • Alle combinaties zijn mogelijk (DD, HD of GD). Je kunt bijvoorbeeld dus als dames dubbel een heren dubbel als tegenstander krijgen.
  • Je kunt je als duo opgeven, maar ook alleen. De organisatie zal je dan koppelen aan een partner. (dit zou dus ook mogelijk moeten zijn, dus inschrijven als koppel, met als mogelijkheid: alleen inschrijven, op zoek naar een maat).
  • Je speelt de wedstrijden volgens het compact principe. Hierdoor speel je meer en kortere wedstrijden. In deze vorm wordt het Beslissend Punt Systeem (BPS) toegepast bij de 40-40 stand en een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) in plaats van een volledige derde set;
  • Toernooi vindt doorgang bij minstens 24 spelers.

AANMELDEN:

Indien je al een duo vormt, graag allebei aanmelden!
Je moet ten minste een dagdeel vrij zijn op zaterdag én zondag. Geef daarvoor aan welk dagdeel je beschikbaar bent op zaterdag of vink ze allebei aan als je de hele dag kunt.